Can-Am Maverick X3 X DS Turbo – un temerar al drumurilor off road dificile

Maverick X3 DS Turbo R face parte din familia de side-by-side-uri sport Can-Am și a fost gândit în cele mai mici detalii pentru a întâlni exigențele piloților dornici de adrenalină la cote înalte pe drumuri off road. Modelul SSV de față este propulsat de motorul Rotax ACE  900 cc capabil să livreze 172 cai putere și este echipat cu o transmisie automată tip CVT cu Quick Response System X, ventilată cu flux ridicat de aer. Toată gama de SxS-uri Bombardier este disponibilă la prețuri competitive pe ATVRom Alba-Iulia, unde puteți găsi inclusiv echipamente de protecție și diverse accesorii utile.

Can-Am Maverick X3 DS Turbo R este echipat cu suspensie spate TTX cu o cursă de 508 mm și amortizoare FOX PODIUM, fiind avantajat la rularea pe teren accidentat, plin de obstacole.

Motorul pe răcire cu lichid, 3 cilindri, supraalimentat dispune de intercooler și filtru de aer de înaltă performanță. Pachetul standard este cuprinzător: tracțiune selectabilă 2WD / 4 WD cu diferențial față auto-blocabil Visco-Lok și servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering, suspensie față cu braț dublu în formă de A și bară stabilizatoare, amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback (cursa 508mm), suspensie spate cu 4 brațe Torsional Trailing-arm X cu bară stabilizatoare, amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback (cursa 508mm) și frâne pe discuri puternice. În completarea colecției de dotări standard avem jante aluminiu 14-inch prevăzute cu inele anti-dejantare anvelope, plus bară de protecție față, scuturi plastic HMWPE, portiere 1/4, cârlig remorcare și antifurt (D.E.S.S.) cu buton Start/Stop.

Citeste si:  Iata care este mesajul transmis de Nelu Tataru

Suma de atribute tehnice și dotările la standarde actuale, alături de un look modern fac din Maverick X3 DS Turbo R un partener ideal pentru plimbări de agrement și curse off road, aducând la fiecare ieșire o experiență de pilotare antrenantă. Vă puteți baza cu încredere pe acest side-by-side sport din familia Maverick atunci când vreți să aveți parte de o doză sănătoasă de adrenalină. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice detalii legate de acest model sau privind echipamentele de protecție necesare.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment