Biciclete electrice Kawasaki pentru pasionații de MTB

Gama e-bike Kawasaki este dedicată celor cu pasiune pentru mountain biking și cuprinde biciclete electrice cu baterie full integrată (modelele KSX 8.4, KSX 8.4 Pro, Ninja Road Racing, precum și cu baterie semi integrată (modelele KSX 8.3 Ltd., KSX 8.3 carbon, KSX 8.2). ATVRom Timisoara vă pune la dispoziție biciclete electrice Kawasaki pentru MTB la preț competitiv.

Modelele de biciclete electrice Kawasaki oferă o serie de avantaje:

  • motorul Shimano Steps, respectiv Fazua (pentru bicicleta de curse Ninja Road Racing).
  • baterie Shimano 500Wh, respectiv baterii integrate Fazua 250 Wh pentru bicicleta Ninja Road Racing și Symplo 500 Wh pentru modelele KSX 8.4 si KSX 8.4 Pro.
  • Tehnologie revoluționară Shimano Steps. Motorul are o greutate incredibil de redusă și beneficiază de o unitate compactă DU-E8000.
  • Designul suplu al acestor modele e-bike fabricate de constructorul japonez creează un look modern, potrivit performanțelor de care sunt capabile. Fiecare bicicletă electrică din lineup este proiectată să asigure o poziție de pilotare naturală și oferă opțiunile TRAIL / ECO / BOOST, astfel încât distracția va fi posibilă indiferent de teren. Pasionații sportului se pot baza cu încredere pe o bicicletă KSX pentru plimbări memorabile în outdoor.
  • Bicicleta în ediție limitată Kawasaki KSX 8.3 Ltd. ocupă un loc special în familia de e-bike Kawasaki. Dispune de componente rafinate, un kit Shimano Steps de ultimă oră și are un aspect pe măsura performanțelor la pilotare. KSX 8.3 Ltd., neîndoielnic, se va ridica la înălțimea așteptărilor oricărui pasionat înfocat de mountain biking.
Citeste si:  3 sfaturi pentru un concediu lipsit de griji in afara tarii

Când vă aventurați pe traseu, nu uitați să vă echipați corespunzător! Purtați echipament de protecție! Casca de biker nu trebuie să vă lipsească, îndeosebi dacă preferați explorarea unor zone montane presărate cu obstacole variate, cum ar fi coborârile tehnice. O pereche de mănuși sau de genunchiere va fi extrem de utilă, prevenind juliturile dacă vă prăbușiți.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment