Afirmatii Care Iti Vor Imbunatati Tranzactionarea

Poti obtine tot ceea ce iti doresti in aceasta lume daca vei incerca sa te bazezi pe afirmatiile ce le voi scrie in continuarea articolului. Pentru cei care citesc acest articol si vor sa devina mai buni in domeniul tranzactionarii, trebuie sa beneficiezi de aceste cunostinte, sa le exersezi in continuu si sa profiti de “puterea” lor pentru a-ti imbunatati nivelul de tranzactionare cat si viata personala.

Uite aici o lista cu afirmatii zilnice care te pot ajuta daca le introduci in planul tau de tranzactionare si pe care trebuie sa le citesti cu voce tare in fiecare zi cand le citesti. Facand asta te va ajuta foarte mult sa ramai motivat sa practici obiceiuri din rutina tranzactionarii si in general sa ramai pe calea succesului ca si trader pe piata valutara.

Ceea ce concepe si crede creierul omului, poate fi obtinut

Trebuie sa te gandesti in fiecare zi la lucruri  pozitive, lucruri care te fac fericit pentru ca numai obtinand fericirea vei fi capabil sa faci alte lucruri din placere si vei deveni mult mai disciplinat.

Sunt un trader de succes

Daca iti repeti in fiecare zi ca esti un trader de succes, acest lucru te va ajuta sa faci lucruri necesare din bunavointa pentru a deveni unul.

Citeste si:  Sfaturi pentru a investi in bursa. Cum sa debutezi pe piata

Urmaresc cu foarte mare atentie planul de tranzactionare

Disciplineaza-te, invata sa fii cat mai disciplinat in viata de zi cu zi, in lucrurile marunte pe care le faci, cand mananci, cand esti la scoala si asa mai departe. Iti va fi de mare ajutor pentru respectarea propriului plan. MARE ATENTIE !!! Aici esti propriul tau sef si trebuie sa fi dur cu tine pentru a da rezultate.

Am un jurnal de tranzactionare pe care il citesc si actualizez mereu

Trebuie sa ai mereu un carnetel pe care sa iti notezi ora, data, punctele de intrare si iesire, PIPS(+/-) si pe care sa il citesti mereu sa vezi ce si unde ai gresit si cum ai putea sa previi sa mai faci aceleasi greseli.

Practic diferite metode de managementul riscului

Sa nu risti niciodata mai mult decat te simti tu comfortabil sa pierzi !!!

Tranzactionez ce imi ofera piata, nu ceea ce cred eu ca imi va oferi

Fi realist!!! Nu mai visa marea cu sarea. Cand piata iti arata ca se va duce in jos in timp ca tu ai intrat cu buy, iesi imediat si accepta cu bucurie pierderile marunte stiind ca ai facut lucrul corect. Ideea e sa faci ce iti zice piata sa faci.

Citeste si:  Moldova Agroindbank vinde din acțiuni, pentru o sumă cu multe zerouri

Tranzactionez numai atunci cand am un risk/reward de minim 1:2

Este stiut faptul ca atunci cand deschizi o tranzactie trebuie sa stii dinainte unde o vei inchide, tocmai de aceea trebuie sa te asiguri dinainte ca profitul pe care il poti avea pe viitoarea tranzactie sa fie de minim doua ori mai mare decat riscul.

Nu sunt afectat emotional de pierderi sau castiguri

Este foarte bine sa nu implici nici un sentiment in activitatea tradingului. Incearca sa nu te bucuri atunci cand castigi si sa nu disperi atunci cand pierzi, gandeste-te ca trebuie sa ramai concetrat la planul de tranzactionare si atat pentru ca restul va veni de la sine.

Incerc sa tranzactionez numai cu trendul principal pe cat mai mult posibil

Stiu ca ai mai auzit deja asta, dar voi repeta si eu, se spune ca trendul e prietenul tau (the trend is your friend) si aceasta zicala este foarte adevarata. Nu uita, nu lupta niciodata impotriva trendului principal al zilei pentru ca vei pierde mai mai multe ori decat vei castiga.

Investesc in educatia in tranzactionare si in mine

Investind in tine inseamna ca te aflii pe calea spre succes, si aici putem vorbi despre orice domeniu. Tocmai de aceea tranzactionarea nu e cu nimic diferita si trebuie sa iti obtii o educatie in acest domeniu.

Citeste si:  Cum sa joci corect la bursa pentru a castiga

Cred fara nici o indoiala in planul meu de tranzactionare

Este crucial pentru a avea succes in tranzactionare sa inveti si sa folosesti o strategie de tranzactionare care este dovedita si pe care tu personal te simti confortabil sa o folosesti.

Sunt fericit cand iau profiturile si nu ma lacomesc

Opreste tranzactia si ia-ti banii cuveniti atunci cand piata iti atinge tinta. Nu incerca sa o mai lasi putin pentru a ciupi putin mai mult, pentru ca, de obicei acel putin mai mult duce la o rasturnare a situatiei ba chiar poate transforma o tranzactie profitabila intr-una neprofitabila.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment