Cum Sa Deschizi O Tranzactie Cu MetaTrader4

Plasarea unui ordin

Fereastra de ordine din programul MetaTrader4 este folosita pentru deschiderea tranzactiilor. Fereastra de ordine poate fi deschisa folosind una din metodele de mai jos.

  • Click dreapta pe un grafic si selectarea butoanelor “Trading > New Order”
  • Click pe “New Order” din meniul de sus
  • Click dreapta pe o pereche valutara in partea stanga in sectiunea “Market Watch” si selectarea butonului “New Order”
  • De asemenea, se poate folosi tasta F9 pentru a deschide fereastra de ordine

Toate metodele folosite de mai sus vor deschide aceeasi fereastra de ordine, ca in imaginea de mai jos.

Deschiderea tranzactiei

Odata deschisa fereastra de ordine, traderii pot introduce informatiile necesare pentru a pregati tranzactia. Trebuie sa specifice perechea valutara, volumul in functie de loturi( poate fi numar intreg 1, 2, 4, 5, 9, sau pot fi loturi mici cum obisnuiesc majoritatea traderilor sa aleaga precum 0.1, 0.2, 0.5, 0.8), stop loss si take profit daca platforma suporta aceasta optiune, comentarii daca traderul considera ca trebuie sa tina cont de un lucru anume si nu in ultimul rand tipul ordinului care poate fi ordin instant de Buy sau Sell sau ordin in asteptare, Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop.

Ordinele in asteptare

In functie de ordinul in asteptare pe care il alegeti trebuie sa setati anumiti parametrii pentru a initia tranzactia. Trebuie specifica pretul la care tranzactia se va declansa setand valoarea in dreptul campului “price”. Pentru a evita introducerea manuala a valorii pretului, faceti click pe sageata in sus sau in jos din dreptul acestui camp si se va introduce automat valoarea curenta a pretului dupa care puteti face modificari daca este cazul.

Citeste si:  Incotro merge Bursa SUA dupa un an cu presedintele Joe Biden?

Pentru a seta stop loss si take profit trebuie urmat de asemenea exemplul de mai sus cu sagetile pentru a obtine valoarea curenta a pretului iar apoi facute modificarile necesare.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment