Vrei sa investesti in criptomonede? Ce platforma de schimb poti alege?

Investitiile in criptomonede sunt considerate de un numar mare de persoane o investitie durabila si profitabila deopotriva. Ai decis si tu sa investesti in criptomonede insa nu stii ce platforma de schimb sa alegi? Iti spunem noi chiar acum tot ce trebuie sa stii despre acest subiect.

Ce este o criptomoneda?

Ethereum, Bitcoin sau Litecoin, cu siguranta ai auzit deja vorbindu-se despre aceste criptomonede insa nu ai fost pana acum interesat de o investitie. Cu toate acestea, piata criptomonedelor, aceste monede virtuale care pot fi stocae intr—un portofel virtual este in plina ascensiune si atrage atentia unui numar mare de persoane. Critpomonedele exista de mai bine de zece ani si ne permit in ziua de azi sa achizitionam bunuri sau servicii.

Sistemul financiar descentralizat nu depinde de nicio banca. Acest dispozitiv este mai rapid, mai transparent si mai ieftin. Fiabilitatea acestui tip de moneda este asigurata de blockchain, o tehnologie de transmitere a informatiilor si de stocare moderna. Aceasta baza de date asigura securitatea datorita criptarii, transand absolut toate schimburile efectuate intre utilizatori inca de la creare. Daca vrei sa cumperi sau sa vinzi criptomonede atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre o platforma de tranzactionare specializata cum este LiteBit.

Ascensiunea platformei de trading LiteBit

LiteBit a luat nastere din entuziasmul a doua persoane pasioante de criptomonede, deveniti fondatorii unui start-up. Misiunea lor era una simpla insa destul de greu de pus in aplicare: aceea de a simplifica tradingul cu criptomonede. Debutul platformei a avut loc cu Litecoin si mai apoi cu Bitcoin. Vazand succesul de care se bucura atat de rapid, investitori au decis sa li se alature in aceasta aventura. Noul site Internet al LiteBit este pus online in anul 2017. LiteBit se transforma incetul cu incetul intr-o companie cu 14 angajati. Este drept urmare obligata sa isi gaseasca un sediu nou, in ziua de azi sediul principal aflandu-se la Rotterdam. Societatea isi continua ascensiunea si isi sporeste efectivele, ajungand la un numar de 90 de angajati intr-un timp scurt. Obtine in anul 2019 Premiul al celui mai bun Broker Crypto dar si in 2020, recompensata fiind pentru eforturile si ambitia de a deveni cea mai fiabila si mai prietenoasa din Europa.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre criptomoneda Libra

Ce avantaje ai daca alegi sa folosesti LiteBit?

Ai garantia ca pe LiteBit cumperi criptomonezi in deplina siguranta. Schimburile tale sunt protejate dar si portofoliul tau virtual. Daca ai inca indoieli, daca inca nu esti convins de acest lucru, trebuie sa stii ca site-ul oficial LiteBit este iregistrat la Autoritatea Pietei Financiare.
LiteBit simplifica utilizarea criptomonezilor pe platforma sa pentru a privilegia aspectul uman. LiteBit asculta nevoile utilizatorilor sai si cauta sa isi transmita cat mai eficient cu putinta pasiunea si sa te insoteasca de-a lungul intregii experiente din domeniul criptomonezilor. Te ajuta sa cumperi, sa administrezi si sa iti vinzi actiunile in cripto si este disponibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a-ti asculta intrebarile si a raspunde la orice nelamurire ai. Odata ce te inscrii pe platforma, vei avea acces la toate criptomonedele si la portofoliul virtual.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment