Soluții financiare pentru pensionari

Chiar dacă luna septembrie a adus o nouă majorare a punctului de pensie, veniturile multor pensionari din România sunt încă la un nivel scăzut.

În aceste condiții, persoanele care apelează la un credit pentru pensionari, astfel încât să-și acopere nevoile financiare constituie un procent important.

Într-un an marcat de o pandemie care a afectat toate economiile lumii, inducând dezechilibre bugetare serioase, scăderi de venituri și un deficit în creștere, pensionarii sunt o categorie afectată în mod direct, pentru că opțiunile pe care le au pentru a se adapta noului context economic sunt limitate. Prețurile au crescut la multe produse de strictă necesitate și eforturile de a acoperi toate cheltuielile dintr-o lună din pensie sunt dificile pentru un procent important dintre persoanele în vârstă.

Cele mai recente date ale Institutului Național de Statistică (INS) arată că România are 5,13 milioane de pensionari, în timp ce valoarea pensiei medii este de 1436 de lei, în creștere cu doar 0,9% față de trimestrul I al anului.

 Ce opțiuni de finanțare au pensionarii?

Aplicarea pentru un produs de finanțare de tip ”credit pentru pensionari” poate fi o soluție pentru acoperirea pe termen scurt și mediu a nevoilor persoanelor în vârstă. Există numeroase instituții de finanțare, în special IFN-uri, care au în ofertă finanțări care se acordă pe baza talonului de pensie.

Citeste si:  Cat mai creste leul?

Credius oferă credite pentru pensionari în limita a 10,000 de lei, care pot acoperi nevoile urgente, specifice vârstnicilor. Fie că este vorba de o intervenție medicală, plata unor medicamente, un concediu într-o stațiune balneară, achitarea unor datorii sau un cadou pentru nepoți, finanțarea poate fi obținută ușor și rapid printr-un credit dedicat.

Accesarea unui credit pentru pensionari are nevoie de condiții simple și acte puține. Persoanelor în vârstă nu le este ușor să se deplaseze pentru a aduna multe acte necesare aplicării pentru un credit. Produsele de finanțare moderne se pot accesa doar pe baza unui act de identitate și a celui mai recent talon de pensie.

Limita de vârstă este o problemă frecventă atunci când ești pensionar. La Credius, creditul pentru pensionari se poate accesa indiferent de vârstă, pentru ca orice persoană peste 65 de ani să-și poată rezolva problemele financiare.

În condițiile nevoii de aplicare a regulilor de distanțare socială, aplicarea pentru un credit pensionari se poate face exclusiv online, fără să fie nevoie de deplasarea fizică la un birou. Prin Call centru Credius asigură suportul telefonic pentru cei care au nevoie de ajutor, de la momentul aplicării, până la primirea banilor solicitați. Aprobarea se poate obține în 60 de minute, iar creditul se poate acorda în numerar sau în contul solicitantului, în funcție de opțiunea fiecăruia.

Citeste si:  Secretul financiar al casniciilor fericite

Problemele financiare pot apărea oricând, indiferent de vârstă, dar pentru persoanele în vârstă este important să știe că pot apela la soluții rapide și avantajoase, precum un credit pentru pensionari.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment