Sfaturi pentru finantarea locuintei

Un dosar complet inainte de a opta pentru un credit imobiliar iti permite sa rambursezi in liniste achizitia unei case sau a unui apartament. Drept urmare, trebuie sa fii metodic pentru a-ti pune in valoare cel mai bun plan de finantare si sa seduci bancile.

Pregateste-ti minutios proiectul imobiliar

Te intrebi cum ar fi cel mai bine sa devii proprietar ? Sa ai o locuinta mare sau chiar mai multe este excelent insa ai nevoie si de mijloacele necesare, financiare in special. Bancile apreciaza persoanele care vin cu un aport personal important precum un avans pentru locuinta. Chiar daca nu esti putred de bogat, poti strange o anumita suma pentru avans ceea ce este important pentru o institutie financiara.

Calculeaza-ti bugetul inainte de a opta pentru un credit imobiliar

Odata proiectul tau imobiliar pe punctul de a se realiza, incepe prin a calcula aproximativ rata lunara pe care o vei avea de platit si care este suma pe care ti-ai permite-o sa o platesti lunar. In general, rata de indatorare nu ar trebui sa depaseasca 33% din venitul tau.

Joaca-te cu concurenta pentru a obtine cea mai buna oferta. Aflat inca in stadiul de finantare, banca poate nu iti face cea mai buna oferta, care sa se plieze pe cerintele si nevoile tale. Drept urmare, joaca cartea concurentei si du-te la mai multe banci pentru a putea studia diferitele oferte primite inainte de a alege una.

Citeste si:  Cum sa-ti finantezi nunta

Studiaza ofertele facute. Cu ofertele in mana, nu trebuie sa eziti sa pui intrebari daca ai anumite nelamuriri. Trebuie sa analizezi cu atentie ofertele facute, sa te convingi de faptul ca ai ales-o in cele din urma pe cea mai buna. Trebuie sa tii cont de supletea propusa (rambursare anticipata), costul asiguarrilor, suma lunara rambursata, DAE si multe altele.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment