Inregistrare marci – cum obtii licenta pentru marca

Inregistrarea unei marci este cea mai simpla metoda prin care sa obtii protectie pentru investitia in afacerea ta. A-ti proteja serviciile si produsele pe care le comercializezi, prin intermediul marcii inregistrate, inseamna a avea grija de initiativa ta antreprenoriala.

Cu toate astea, dezvoltarea unei afaceri de succes nu este niciodata simpla. Este destul de posibil ca la un moment dat sa ai nevoie ca drepturile pe care le ai asupra marcii sa fie nevoie sa le extinzi. Poti opta pentru acodardarea unor drepturi de licenta, prin care si altcineva are drept de folosinta asupra marcii.

Astfel ca, licentiatorul poate acorda drept de folosire licentiatului, fara sa fie nevoie sa acorde si drepturi de proprietate industriala asupra marcii inregistrate.

Cea mai simpla metoda prin care obtine acest lucru este sa apelezi la serviciile unei firme de avocatura prin care sa obtii ceea ce ai nevoie. In felul acesta nu va mai necesa sa te documentezi temeinic asupra formularelor pe care le vei avea de completat, institutiile la usa carora va trebui sa bati, dar in acelasi timp si cozile imense pe care va trebui sa le suporti.

In felul acesta vei salva mult mai mult timp si in acelasi timp vei reusi sa te ocupi mai mult de afacerea ta.

Citeste si:  Cel mai bun moment pentru a incepe o afacere

Pentru a gasi un pachet complet de servicii judiciare care sa te ajute nu doar cu obtinerea licentei de marca, dar cu orice alta problema a-i avea-o in ceea ce priveste inregistrarea marcilor, cel mai bine este sa cauti direct pe internet cateva site-uri de specialitate, dupa cuvintele cheie inregistrare marci, sa compari cateva oferte gasite si intr-un final sa o alegi pe cea care ti se pare cea mai potrivita. In felul acesta, ori de cate ori vei avea nevoie de o solutie pentru marca ta inregistrata, vei avea deja o echipa de specialisti in care sa ai incredere.

Este important sa ai aproape echipe de oameni capabili sa isi faca treaba la timp, iar acestia sa iti fie alaturi inca de la primii pasi pe care ii face firma pe piata. Pe parcursul etapelor firmei, va fi mult mai usor sa faceti in asa fel incat de fiecare data cand aveti nevoie de un sfat, de consultanta ori de sprijin, veti putea avea acei oameni pe care sa va bazati si in care sa aveti incredere. Inceputul de drum este intotdeauna mai greu, insa odata depasit acest moment, lucrurile vor fi mult mai simple.

Related Posts

Add Comment