Indrazneste sa faci altceva in 2022

Recrutarea se modernizeaza, responsabilitatea sociala a companiilor se amplifica, candidatii cauta locuri de munca intr-un alt mod si mediul de munca se transforma. Daca in ultimii doi ani am avut numeroase obstacole in cale din cauza pandemiei cu coronavirus, tendintele se deseneaza acum la orizont, anuntand un univers al muncii transformat.

Fa lucrurile diferit

Companiile care se vor bucura de un veritabil succes vor fi cele care vor fi capabile sa se adapteze la schimbari. S-a constatat acest lucru: ce se bucura azi de succes, poate maine nu va avea parte de acelasi succes. Liderii trebuie sa regandeasca anumite practici. Recrutare inversata, leadership partajat, telemunca sau munca hybrid, program flexibil…toate acestea vor fi adoptate in 2022.

Pentru un inceput promitator in anul 2022, o companie poate incepe prin a infiinta un comitet consultativ format din 5-7 persoane avand drept obiectiv, spre exemplu, o dezvoltare durabila. Membrii grupului acestui comitet sunt responsabili de succesul companiei. Aceasta initiativa va imbunatati impactul pozitiv al companiei asupra societatii sau mediului.

Ideal pentru un conducator de companie este sa se aseze impreuna cu angajatii si cu administratorii companiei, cunoscuti pentru ideile lor divergente, la aceeasi masa, pentru a analiza ce au facut bine si ce nu au facut bine, care sunt lucrurile care necesita imbunatatiri. Aceasta diversitate va lamuri unghiurile moarte, va duce la noi metode de gestionare si la noi modalitati de a vedea si de a actiona. Acest aspect este esential atunci cand o organizatie vrea sa se aventureze spre necunoscut conform specialistilor in afaceri.

Citeste si:  Cum Sa Recunosti O Idee De Afacere Si Cum Sa Actionezi

Apoi, conducatorii de companii sunt invitati sa aleaga o prioritate pentru anul 2022, printre cele 17 obiective de dezvoltare durabile propuse de Natiunile Unite. Educatia de calitate, consumul si productia de calitate, toate acestea sunt exemple concrete de prioritati pentru o companie pentru anul 2022.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment