In ce sa investesti in toamna anului 2020?

Bursa poate avea caderi un mod regulat, este imprevizibila. Aceasta instabilitate a pietelor financiare ii ingrozeste pe unii care nu mai stiu in ce sa investeasca intr-un viitor apropiat. In momentul in care alegem sa investim bani am putea sa regretam decizia luata, angoasa de a nu pierde totul ne poate face sa apelam la consilieri financiari care sa ia deciziile in locul nostru, insa, cateodata, acestia din urma, nu sunt chiar atat de competenti.

Atunci in ce am putea investi in 2020?

Asigurari de viata. Scopul este acela de a investi, pentru ca, in cazul unui deces, sa ai anumite drepturi. Este, inainte de toate, o modalitate potrivita de a-ti securiza economiile la un nivel superior. Pentru un fond exclusiv in euro, fara nicio actiune, vei beneficia de o rentabilitate de 2-3% ceea ce nu este tocmai exceptionl. Insa riscurile sunt minore.

Investeste in bursa. Dupa cum stii si tu, a investi in bursa este un lucru riscant, trebuie sa fii pregatit in cazul in care vei pierde o suma mare de bani. Chiar daca cea mai buna modalitate de a castiga este aceea de a cumpara si de a juca la bursa, cateodata lucrurile nu merg asa cum ne dorim. Aceasta piata este rezervata publicului initiatilor, este o piata riscanta, imprevizibila. Este posibil sa detii un portofoliu virtual pe unele site-uri precum Boursorama pentru a te antrena putin inainte de a miza pe economiile tale.

Citeste si:  10 lucruri despre investitia in aur

Imobiliare. Sectorul imobiliarelor este unul de viitor, chiar daca exista situatii in care are de suferit, cum este criza sanitara pe care o traversam actualmente spre exemplu. Inainte de a investi in imobiliare intereseaza-te, citeste, exista o multime de reviste de specialitate de la care poti invata lucruri interesante. Un apartament nou spre exemplu te va ajuta sa castigi cateva zeci de euro la impozit insa va fi mai scump la cumparare sau la inchiriere, drept urmare, mai putin rentabil.

Internet. Internetul poate fi o modalitate potrivita de a investi. Iti poti crea un site, un magazin online. Este o modalitate originala de a investi si de a face bani cu investitii minime. Trebuie sa ai unele cunostinte cu privire la referentiere, adica cunostinte SEO. Insa cu siguranta vei invata repede anumiti termeni. Iti poti crea in egala masura un blog. Insa, inainte de asta, trebuie sa iti placa cu adevarat sa scrii, sa iti impartasesti opiniile si sa te tii de munca inceputa. Atunci cand traficul pe site incepe sa fie important, atunci poti incepe sa iti monetizezi site-ul, cu publicitate spre exemplu. Cativa centi pe fiecare click, daca traficul este mare, atunci castigurile vor fi si ele mari.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment