In ce poti investi sau ce economii poti face in anul 2022? Iata cinci piste de explorat

In ce se recomanda sa iti investesti banii in anul 2022? Care sunt produsele sau activele de privilegiat? Vei afla in cele ce urmeaza.

In ce poti investi sau ce economii poti face in anul 2022?

Asigurarile de viata. Cu numeroase suporturi de investitii si o fiscalitate redusa, asigurarile de viata cumuleaza o multime de avantaje. Sunt cele care permit investiii fara riscuri, garantand capitalul investit in orice moment si pe produse legate de bursa investite pe piata financiara. Sunt investitii mult mai putin riscante fata de cele in euro.

Fondurile pentru pensii. Fondurile de pensii sunt cele care iti permit sa acumulezi fonduri de proveniente diferite. La pensie, aceste fonduri pot sa fie recuperate. Pensiile facultative sunt cele care iti vor permite sa te bucuri de mai multi bani la pensie. Poți pune mai mulți bani deoparte de acum pentru ca mai târziu să îți fie mult mai ușor.

Actiunile cotate la bursa. Dupa un an 2020 destul de afectat de pandemie, anul 2021 a inceput sa fie mai profitabil in ceea ce priveste investitiile in actiuni.

Aurul. Este o investitie foarte buna mai ales pe timp de criza. Incertitudinile legate de pandemie i-au fost favorabile iar cursul sau s-a marit de cinci ori in ultimii ani. Iar aurul isi va mentine in anul 2022 acest dinamism.

Citeste si:  Cresterea de prepelite – o idee de afaceri mai profitabila decat crezi

Imobiliare. Preturile la imobiliare se mentin la un nivel istoric destul de scazut. Sa invesyesti deci imobiliare in acest an este ideal. Chiar daca unele preturi cresc, este vorba despre o operatiune rentabila si securizanta, daca stai si te gandesti bine inainte sa faci acest pas. Daca iti pregatesti asa cum trebuie proiectul si sa gasesti cladirile de care ai nevoie si te reprezinta.

Acum stii care sunt pistele de explorat, iti mai ramane doar sa alegi domeniul pentru a plasa banii in mod eficient in acest an.

 

 

Sursa: https://www.financierement.fr/article-24-investir-2022-placer-argent-pistes-explorer.html

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment