Castiguri mici si sigure

Castiguri mici si sigure, pot exista, cel mult, in cazul depozitelor bancare si acelea cu conditia ca valoarea depozitelor sa fie cel mult egala cu suma garantata de Fondul de Garantare a Depozitelor.

Castiguri mici si sigure poti sa ai si la titluri de stat. desi celebrul caz al Argentinei si mai nou al Greciei au aratat ca nici titlurile de stat nu sunt atat de sigure pe cat spune teoria.

Sa vorbesti de castiguri sigure la bursa e deja cel putin utopic, expresia fiind cu atat mai surprinzatoare cu cat se pare ca a intrat in vocabularul unui cunoscut economist roman. Bine, nu trebuie sa trecem in extrema cealalta si sa reducem bursa la un cazinou. La bursa poti sa pierzi, sa castigi putin, sau sa ai castiguri atat de mari incat nicio alta investitie sa nu poate sa le egaleze, asta este frumusetea ei. Trebuie doar sa ai putina autodisciplina, cunostinte si si sa o urmaresti, caci o investitie la bursa nu-ti ofera intotdeauna satisfactii daca o faci si uiti de ea, asteptand sa creasca de una singura.

Bursa poate fi un joc al hazardului, care poate fi insa diminuat daca ii acorzi atentia care trebuie si da, bursa e o solutie buna sa-ti cresti veniturile, asta daca nu cumva esti multumit sa-ti tii banii in depozite a caror rata a dobanzii se lupta din greu cu inflatia si de multe ori chiar pierde acest meci.

Citeste si:  Profituri din prajituri!

Mult prea multi romani cauta castigurile sigure si cat se poate de mari, care de fapt nu exista, oricine ti le-ar promite. S-a vazut asta clar si in cazul imobiliarelor, asa cum se vede si in cazul investitiilot pe piata forex, caci sunt destui cei care au primit telefoane prin care li s-a susurat in urechi dulcele miraj al castigurilor fara limita.

Bursa presupune noroc, dar norocul si-l mai face omul si singur. Ca orice investitie, e bine mai intai sa incerci sa o studiezi si in niciun caz sa fugi de ea pentru ca la TV vezi niste discutii fara cap si fara coada, purtate de specialisti in politica si cancanuri.

Related Posts

Add Comment