Cum sa faci bani cu Bitcoins

Din momentul in care au aparut banii fizici a aparut si nevoia de a-i stoca intr-un loc in siguranta. In cazul in care vrei sa faci bani cu Bitcoins vei avea nevoie de un portofel virtual.

Te-ai intrebat vreodata cum ai putea produce Bitcoin de acasa? Bitcoin mining reprezinta un proces de emitere a bitcoine-lor care poarta si numele de « minerit ». Aceasta moneda a aparut in urma cu 10 ani si de atunci a crescut continuu. Exista mai multe metode de a obtine aceasta moneda si anume sa o cumperi, sa o obtii prin intermediul mining-ului sau sa indeplinesti anumite sarcini.

In ceea ce urmeaza vom vorbi despre varianta B deoarece este si cea mai scumpa si necesita si mai multe investitii. Ultima varianta ia mai mult timp si, de cele mai multe ori se dovedeste a fi si cea mai ineficienta. Varianta B consta in a folosi propriul PC pentru a face Bitcoin mining. Programul necesar pentru Bitcoin mining nu iti va forta PC-ul mai tare decat o face un joc spre exemplu. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi programul (Kryptex spre exemplu) si sa lasi PC-ul pornit.

Pentru a folosi programul Kryptex trebuie sa accesezi site-ul oficial, Kryptex.org si sa descarci programul. Apoi porneste programul, descarca-l si instaleaza-l. Inregistreaza-te. In momentul instalarii te sfatuim sa dezactivezi antivirusul daca ai unul. Mai apoi, odata inregistrarea finalizata, vei putea sa iti accesezi contul personal de pe site-ul serviciului cu statistici detaliate si setari de plata si, cel mai important, acum ai posibilitatea de a te conecta la program si de a incepe sa castigi bani prin mining de moneda cripto. Poti scoate banii in orice valuta iti doresti deoarece Bitcoin-ii se schimba deosebit de usor in orice valuta si ii poti extrage oricand iti doresti acest lucru.

Citeste si:  Fă-ți un blog – ghid simplu

Related Posts

Add Comment