Cum sa faci bani pe internet cu 2performant

Pentru multi bloggeri sau posesori de site-uri, a face bani pe net este inca un vis. Multi pierd timpul pe net administrand 1-2 sau chiar mai multe bloguri de luni bune, poate chiar ani, dar inca n-au castigat nici un ban din treaba asta.

Cei de mai sus se impart in 2 categorii: cei pe care nu-i intereseaza banii facuti pe net si cei care nu recunosc ca ii intereseaza. De bun simt ar fi macar banii de tigari, cola si curent sa ti scoti din “respectabila” meserie de blogger.

O modalitate reala de a castiga banuti de suc tigari si ceva mai mult este marketing-ul afiliat.

Ce inseamna marketing afiliat?

Marketingul afiliat sau programele de afiliere ofera oricarui detinator de site/blog de a castiga bani (comisioane) din vanzarile generate de blogul/site-ul pe care afiliatul il detine.

Sa luam de exemplu programul de afiliere eMAG. Daca administrezi un site/blog si ai si ceva trafic pe el, te poti inscrie in programul de afiliere al eMAG. Dupa ce te-ai inscris, eMAG iti pune la dispozitie link-uri si bannere pentru produsele pe care le are la vanzare. Tu iti alegi bannerul care crezi ca se potriveste cel mai bine cu site-ul tau si il plasezi intr-un loc cu vizibilitate buna.

Citeste si:  Cum sa faci bani pe net? Solutii care functioneaza in 2021

In caz ca cineva este interesat de produsul afisat pe banner sau de un produs asemanator si acceseaza site-ul emag prin intermediul bannerului tau, iar tranzactia se finalizeaza tu vei castiga un comision de 3% din valoarea tranzactiei. Daca de exemplu, prin bannerul tau s-a vandut un smartphone de 2500 lei tu castigi un comision de 75 lei. Esti rasplatit in functie de rezultate.

Unul dintre cele mai bune programe de marketing afiliat disponibil in Romania este 2performant. Avantajul programului de afilieri 2performant este ca aduna intr-un singur loc mai multi advertizeri, adica programe de afiliere ale mai multor firme. Gasesti pe 2performant firme de haine, ceasuri, turism, electronice si electrocasnice, calculatoare, etc. Comisioanele variaza intre 5 si 25%.

Toate campaniile la care alegi sa aplici pot fi urmarite si gestionate usor dintr-un singur loc. Spre deosebire de programele de afiliere dedicate ale unor site-uri gen eMAG, 2performant iti plateste afiliatii lunar, in data de paispe (14) cu conditia ca in cont sa se fi strans minimum 100 lei. Exista multe alte avantaje ale programului de afiliere 2performant, mai vreau sa aminesc aici doar concursurile pe care le organizeaza periodic pentru ai stimula pe afiliati, concursuri cu premii substantiale.

Daca ai nimerit aici inseamna ca esti in cautare de modalitati de a face bani pe net. 2performant este clar una din solutii. Daca ai blog si ceva imaginatie, si dorinta de a face ceva util, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te gratuit si fara nici un fel de obligatii in programul de marketing afiliat 2performant. Castigurile tale depind direct de calitatea traficului pe care site-ul tau il are.

Citeste si:  Bani din blog

O sa va intrebati probabil , daca se pot face bani prin 2performant, in caz ca afiliatul nu detine un site sau un blog. Raspunsul este da! Daca o persoana nu are un site/blog, poate foarte usor sa genereze vanzari, prin intermediul unui site de socializare precum Facebook.

Daca doriti sa promovati campaniile 2performant, pe site-uri de socializare precum Facebook, Google+, si Twitter, trebuie sa stiti ca o puteti face doar cu ajutorul Uneltei Quick Link.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment