Vrei sa faci bani pe net? Iata cateva site-uri care te ajuta

Nenumarate sunt articolele despre cum poti face bani online. Insa, cele mai multe din aceste articole sunt doar reclame care incearca sa te convinga sa te inscrii la un anumit seminar, training sau incearca sa iti « vanda » metode menite sa te faca sa devii milionar online.

In realitate, acestea sunt doar niste pacaleli care vin cu un renume negativ ideii de a face bani online rapid si usor. Insa, din fericire, exista si unele metode « pe bune » care te ajuta sa faci bani online. Problema este ca acestea nu reprezinta scheme care sa te ajute sa te « imbogatesti » rapid. Majoritatea  din acestea necesita multa munca dar si dedicare inainte de a putea incasa castigul pentru timpul investit.

Insa, daca vrei cu adevarat sa faci bani, sa lucrezi de acasa sau daca vrei sa iti transformi idea sau ideile intr-o afacere profitabila, poti face acest lucru simplu si usor.

Exista site-uri care te platesc si pe care poti face bani online. Iata-le :

Swagbucks. Swagbucks este un site absolut grozav unde poti castiga bani online rapid si usor. Poti face o multime de lucruri pentru a castiga bani online, de la completarea de sondaje la folosirea motorului de cautare. Cu siguranta nu te vei imbogati de pe urma acestor site-uri insa vei face niste bani. Daca ai timp de pierdut il poti petrece castigand bani online, in loc sa stai pur si simplu pe net.

Citeste si:  4 etape pentru a castiga bani pe Instagram

InboxDollars. InboxDollars este un site asemanator cu Swagbuks si, daca tot esti dispus sa raspunzi la sondaje sau sa faci cumparaturi, te poti inscrie pe ambele site-uri cu scopul de a-ti mari profitul. Acest site are un motor de cautare care te plateste (asemeni Swagbucks) si primesti 5 dolari doar pentru faptul ca te inscrii.

User Testing. User Testing ofera cate 10 dolari pentru fiecare site testat in parte. De obicei, un astfel de test dureaza in jur de 15-20 de minute. Scopul este acela ca proprietarul sa poata vedea cum cineva nou incearca sa navigheze pe site-ul respectiv. Pentru proprietarul acestui site cel mai important este ca sa poata vedea cum arata in realitate experienta consumatorului pe site insa 10 dolari nu sunt chiar de lepadat. Cererea este destul de mare.

Fiverr. Fiverr este locul perfect pentru a face bani sau pentru a cheltui niste bani online daca ai nevoie de serviciile pe care le ofera ceilalti. Cu alte cuvinte, totul costa 5 dolari. Fie ca platesti 5 dolari, fie esti platit cu 5 dolari. Iti poti oferi serviciile asa cum iti doresti. Poti vinde arta si esti de acord ca operele tale sa fie vandute cu 5 dolari bucata atunci acesta reprezinta un angajament. Daca esti graphic designer si doresti sa iti oferi serviciile cu 10 dolari pe euro, poti oferi pur si simplu un angajament de 30 de minute. Daca cineva are nevoie de doua ore de design grafic atunci te va plati cu 20 de dolari, adica 10 pe ora, cumparand 4 angajamente.

Citeste si:  Castiguri incredibile si afaceri profitabile MLM
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment