Trei Idei de Afaceri pe Care le Poti Incepe de Maine

Daca te-ai intrebat vreodata ce afaceri ai putea incepe la domiciliu, fara investitii prea mari si intr-un timp foarte scurt, nu esti singurul. Multi oameni simpli au inceput sau cel putin s-au gandit la afaceri simple pe care sa le poata demara din confortul propriei locuinte. Pentru multi dintre ei solutia a fost oferita de internet.

Cu o piata de sute de milioane de utilizatori internetul ofera o parghie uriasa de care poate profita aproape oricine.

Iata mai jos 3 idei de afaceri simple pe care le poti incepe chiar de maine:

  1. Produse cosmetice si de ingrijire personala

Afacerile MLM bazate pe astfel de produse sunt deja o industrie care si-a gasit foarte multi adepti si in Romania. Multe companii au imbinat tehnicile MLM cu puterea internetului oferind posibilitatea unor oameni simpli sa le vanda online produsele in schimbul unui comision din incasari si apoi a unui comision din incasarile aduse de cei indrumati mai departe sa intre in retea.

Cum numarul utilizatorilor de internet creste de la an la an (in Romania si in lume) iar companiile care practica astfel de tehnici de marketing sunt tot mai multe diversificand oferta, aceasta poate fi o idee de afaceri solida.

  1. Afilierea

Seamana oarecum cu prima idee de afaceri cu precizarea ca nu este neaparat insotita si de un sistem MLM si nu se rezuma doar la produse cosmetice. Programele de afiliere constau in promovarea unor produse si servicii ale unor companii, in schimbul unui comision incasat ori de cate ori cineva cumpara acele produse sau servicii prin intermediul tau.

Citeste si:  De ce sa incepi o afacere cu gem sau dulceturi

Aproape orice poate fi subiectul unui program de afiliere, de la computere si haine pana la reclama online (GoogleAdsense este cel mai cunoscut program in acest sens) sau asigurari.

De regula acest gen de afacere presupune sa ai un website pe care sa afisezi bannerele produselor la care te-ai inscris ca afiliat, pentru a le oferi spre vanzare vizitatorilor tai.

  1. Creator de continut online

Cum tot mai multe afaceri se muta de internet, cererea de continut original a devenit tot mai crescuta. Texte de prezentare, articole pentru ziare online, continut optimizat pentru motoarele de cautare, descrieri de produse, etc. toate pot deveni produsele afacerii tale.

Chiar si in Romania exista deja firme care platesc bani frumosi pentru cei pasionati de scris.

Toate aceste 3 idei de afaceri nu necesita investitii mari de capital, insa necesita investitii de timp, chiar daca pot fi demarate in doar cateva ore, rezultatele se cultiva in timp.

Pe masura ce reusesti sa iti promovezi site-urile, sa iti gasesti nisa si sa iti targhetezi traficul, castigurile aduse din comisioane sau din vanzarea propriilor servicii iti vor rasplati din plin perseverenta si timpul investit.

Related Posts

Add Comment