Cat de costa o vacanta in Zanzibar

 

Daca vei cauta pe internet sintagma “ vacanta exotica” vei vedea ca Zanzibar se numara printre cele mai spectaculoase destinatii. Acceseaza zanzibar.ro pentru a afla mai multe informatii despre atractiile turistice pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in Zanzibar.

   Cat costa o vacanta in Zanzibar

Bilete de avion

Daca vrei sa nu aloci un buget prea mare biletelor de avion atunci trebuie sa alegi marile aeroporturi din orase precum Milano, Paris, Madrid, Bruxelles sau Londra si de acolo sa iei un alt avion catre Zanzibar. Te asigur ca mai mult de 400 de euro nu vei cheltui pe aceste bilete de avion.

Cazare

In ceea ce priveste cazarea trebuie sa accesezi site-urile de specialitate. Aici vei putea sa descoperi care sunt cazarile cele mai potrivite pentru tine.  Poti gasi disponibile resort-uri de lux unde costurile vor fi destul de mari, cazari traditionale sau bungalow-uri pe plaja care vor fi foarte ieftine. In aceasta privinta depinde foarte mult de tine si de conditiile in care iti doresti sa iti petreci minunata vacanta.

Excursii

Excursiile pe insula sunt deosebite si se merita sa le faci. Daca banii reprezinta o problema pentru tine atunci poti alege sa faci mai putine excursii astfel incat sa te incadrezi in suma alocata vacantei.

Citeste si:  Opinii despre EasyCredit

Cele mai interesante excursii de care te poti bucura sunt: Josani Forest + The Rock + Michamwi, Snorkeling Mnemba Island, Spice Tour si Prison Island și snorkeling.

Mancare

Daca vrei sa ai parte totusi de putin confort cel mai bine este sa alegi o cazare cu micul dejun inclus. Chiar daca poate costa mai mult macar vei scapa de o grija.

In Zanzibar cel mai recomandat este sa consumi peste sau fructele de mare. Bineinteles ca mancarea nu este chiar ieftina dar depinde de tine si de ce iti doresti sa mananci. Daca vrei sa incerci toate specialitatile insulei atunci trebuie sa te astepti ca mancarea pe care o consumi sa coste destul de mult.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment