Tranzactiile imobiliare din Bucuresti

Discutam, cautam explicatii, ne gandim daca exista sau nu tranzactii imobiliare. Informatiile despre preturile apartamentelor sunt destul de opace, auzim de cumparari de doua camere la preturi in jurul a 50000 euro, in timp ce alte surse spun ca nu exista cumparatori interesati.

Un lucru este totusi sigur, in Bucuresti sunt tranzactii imobiliare, sau cel putin asa arata statisticile Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Conform comunicatelor aceleasi agentii, in 2007 a fost inregistrat cel mai mic numar de tranzactii la nivel national, de unde rezulta ca preturile mari si tranzactiile putine nu puteau sa aiba alt efect decat prabusirea de preturi care a urmat.

Ulterior, odata cu scaderea preturilor a crescut se pare si interesul la cumparare. Numarul ipotecilor este semnificativ, dar datele indica si o pondere ridicata a tranzactiilor cash.

Tranzactii sunt, interes exista, dar evolutia viitoare a preturilor este in continuare incerta, desi cred ca va continua trendul de scadere. Imi mentin momentan acelasi pronostic de scadere cu inca 10%.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment