Spre o criptomoneda mai accesibila, mai simpla insa la fel de fructuoasa

Pana nu demult, doar initiatii puteau sa investeasca in criptomonezi. Din fericire insa, platforme de trading precum LiteBit schimba in sfarsit datele problemei.

LiteBit, platforma care democratizeaza criptomonezile

Societate oandeza, LiteBit a fost creat de pasionatii de criptomonezi. Principiul este simplu, prima moneda de referinta de pe aceast platforma profesionala de brokeraj reputata pentru seriozitatea si pentru profesionalismul sau a fost Litecoin. De atunci, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin sau Cardano pot fi achizitionate sau sa se vanda pe LiteBit. In anul 2017, oata cu plasarea online a noului site, aceasta platforma a inceput sa mizeze din ce in ce mai tare pe securitate, convivialitate si simplitate si a reusit sa isi faca un loc in randul initiatilor europeni.

Cu peste 60 de criptomonezi propuse si o aplicatie disponibila pe iOS si Google Play, LiteBit este solutia excelenta pentru o investitie diversificata si o gestionare reactiva a portofoliului. Cat despre achizitii, este de ajuns sa detii un card bancar pentru a incepe sa investesti in criptomonezi la alegere.

La ce randament poti sa speri cu aceste criptomonezi?

Criptomonezile pot afisa un randament fenomenal ceea ce implica caderi la fel de impresionante ca si profiturile. Deoarece piata nu este una reglata, riscurile de pierderi de capital sunt importante. Atunci cand vine vorba de castig, sumele sunt destul de importante. In anul 2020, vedeta Crypto, Bitcoin a avut parte de o crestere cu 309%. Cursul Ethereum afisa o crestere de 459%. Anul 2021 a fost in egala masura favorabil pentru criptomonezi. Spre exemplu, Bitcoin, intre februarie 2021 – februarie 2022 a avut parte de un varf de 57 048,80 de euro (la sfarsit de an 2021) insa a trecut in august la o valoare de 26 349,70 euro.

Citeste si:  Criptomonedele de viitor pentru investitii

Chiar daca anul 2022 a debutat cu o scadere usoara, perspectiva pe termen lung poate fi profitabila.

Sursa: https://www.capital.fr/crypto/vers-une-cryptomonnaie-plus-accessible-plus-simple-et-tout-aussi-fructueuse-1428665

 

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment