Solutii de investitii in 2022

Este o idee buna sa investesti in 2022? In ce sectoare de activitate ar trebui sa investesti? Care sunt riscurile pe care ti le asumi daca decizi sa investesti? Iti spunem totul chiar acum.

Investeste in criptomonezi in 2022

Cu totii se gandesc sa investeasca in criptomonezi mai ales ca in 2021 au avut parte de un succes nebun. Poate ca in 2022 ar trebui sa te gandesti si tu sa investesti in criptomonezi. Tenologia Blockchain este, fara indoiala, o tehnologie a viitorului. Ethereum spre exemplu, revolutioneaza lumea digitala. Tehnologia Blockchain ar putea revolutiona, datorita functionarii sale, unele sectoare precum sectorul imobiliar, sectorul bauturilor alcoolice sau chiar sectorul Artei.

Investeste in imobiliare

Este posibil sa beneficiezi de un anumit profit de pe urma unei case sau unui apartament daca decizi sa il inchiriezi. Cu conditia sa il cumperi la momentul potrivit. In domeniul imobiliar, o serie de ameliorari sunt prevazute pentru anul ce vine in timp ce, in ultima perioada, pretulrile de cumparare au explodat pur si simplu. Sa cumperi pentru ca mai apoi sa inchiriezi reprezinta o optiune rentabila atata vreme cat intelegi cum functioneaza piata si care sunt zonele care suscita cel mai mare interes.

Deschide o agentie de turism

Stii si tu foarte bine acest lucru: o agentie de turism poate oferi clientilor sai o multime de pachete atractive dar si excursii organizate. Daca esti o persoana pasionata de calatorii si decisa ca in 2022 sa investesti intr-un anumit domeniu insa inca nu stii in ce, iti poti deschide o agentie de turism online. Si asta, cu investitii minime. Pentru inceput vei avea nevoie de 5000 de euro. Vei avea nevoie de minim doi angajati, de un site de prezentare, de conturi de social media bineinteles, de o licenta de turism, de o platforma online si de o persoana care sa te ajute cu site-ul (freelancer).

Citeste si:  Metode simple de investiție a banilor

Investeste in aur si in argint

Daca in 2022 iti doresti sa iti investesti banii in ceva 100% sigur insa nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru a te ocupa, atunci cea mai potrivita afacere pentru tine este sa investesti in aur si in argint. Aurul si argintul reprezinta metale pretioase care se valorizeaza pe zi ce trece si sunt o investitie foarte buna, au dovedit deja acest lucru. Implicarea in acest tip de investitie este una mica si comoda deopotriva. Poti investi acesti ban fizic, cumparand argint sau aur sau online, fara sa detii propriu-zis metalul.

Investeste in Bursa

O alta investitie foarte buna pe termen lung, care va fi mereu in tendinte, in orice an, sunt actiunile la Bursa ale diferitelor companii. Poti alege sa investesti pe termen lung in companii mari, cunoscute, care cresc incet dar sigur in fiecare an care putin. Companii precum Amazon, Google sau Alibaba. Acestea reprezinta investitii cu un risc minim si implicare nesemnificativa.

Chiar daca in 2021 pandemia a afectat numeroase domenii, 2022 pare cel mai potrivit an pentru ca tu sa debutezi inafaceri si sa iti investesti banii intr-unul din domeniile expuse mai sus.

Sursa: https://www.cyriljarnias.fr/investir-en-2022/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment