Sfaturi pentru a deveni cel mai bun antreprenor

Daca obiectivul tau principal este acela de a deveni un excelent antreprenor, unealta cea mai simpla si cea mai eficienta este aceea de a urma sfaturile de mai jos si vei beneficia de o afacere rentabila. Esti gata sa devii cel mai bun antreprenor ?

Nu lasa emotiile sa iti influenteze deciziile. Emotiile sunt importante insa unoeri ne influenteaza mult prea tare deciziile.

Accepta criticile, nu conteaza cine le formuleaza. Criticile au si ele ceva pozitiv, trebuie sa le folosesti asa cum trebuie, sa incerci sa inveti ceva din ele.

Nu inceta niciodata sa faci networking. Dar, de data aceasta mai rapid ca niciodata si vei vedea mai rapid rezultatele astfel.

Invata din greseli. Problema nu este ca faci greseli ci mai degraba ca le reproduci fara incetare, nu incerci sa inveti din ele.

Invata din greselile altora.  Asculta putin din ceea ce se intampla in jurul tau, fii atent la ce se intampla in jurul tau si invata din greselile celor care au facut inaintea ta ce faci tu acum.

In fiecare colt se ascunde o oportunitate pentru tine pentru a vinde ceva.  Ei da, nu uita acest lucru, tine cont de el.

Nu fi foarte gurmand.  Aminteste-ti de fiecare data de fabula Greierele si furnica a lui La Fontaine.

Citeste si:  De ce scade pretul aurului?

Incearca sa separi viata profesionala de cea personala.  Stim ca este greu insa trebuie sa faci acest lucru.

Oricat de mult succes ai avea trebuie sa inveti mereu. Putem intotdeauna sa progresam chiar daca ne cheama Steve Jobs sau Xavier Niel.

Faptul ca angajezi un numar mare de persoane nu iti va rezolva problemele.  Este un lucru important insa nu cel mai important lucru din toate…

Fii agil. Oamenii nu stiu sa se adapteze asa cum trebuie la bani.  Ne dam seama de acest lucru de pe piata muncii…

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment