Previziuni crypto care cel mai probabil nu se vor realiza in 2022

In 2021, Bitcoin si majoritatea criptomonezilor au atins varfuri istorice. Drept pentru care unii specialisti au facut o serie de previziuni cam optimiste pentru piata crypto.

Cu toate acestea, 2022 a ascuns numeroase surprize neplacute pentru investitori. Incertitudinea macroeconomica, inflatia si cresterea dobanzilor au afectat enorm o piata si asa volatila si afectata din cauza pandemiei.

Iata cateva previziuni care probabil nu se vor mai realiza niciodata in 2022

Un curs de 100 000$pentru Bitcoin. In al treilea si al patrulea trimestru al anului 2021, atunci cand Bitcoin era in plina dezvoltare si a ajuns sa atinga un varf istoric, de 69 000$, previziuni crypto extrem de optimiste au fost facute pentru anul 2022. Unii analisti au ajuns sa prezica un curs de 100 000$, chiar de 162 000$. De la inceputul celui de-al patrulea trimestru al anului 2022, cursul Bitcoin abia a reusit sa depaseasca bara de 20 000$. Si viitorul nu suna tocmai bine.

Ethereum va ajunge sa depaseasca Bitcoin

In 2021, atunci cand Bitcoin si Ethereum au atins varfuri noi, istorice chiar, Ethereum a reusit sa depaseasca Bitcoin o scurta perioada de timp in termeni de performanta. Intre octombrie si noiembrie 2021, BTC a inregistrat castiguri de aproximativ 64% in timp ce Ethereum a reusit sa ajunga la 70%. Aceasta previziune nu s-a realizat inca, la fel ca multe altele. Pana in prezent, Ethereum continua sa fie cu putin in spatele Bitcoin.

Citeste si:  Ripple: merita sau nu sa investesti in aceasta criptomoneda?

Gata cu bear markets

Anul trecut, in cadrul unui interviu cu animatorul podcastului What Bitcoin Did, M.Woo a declarat ca dupa ciclul de crestere din 2021 nu va mai exista bear market si ca pretul Bitcoin va contina, cel mai probabil sa fluctueze. Insa, din nefericire, cursul Bitcoin a scazut cu pana la 70% in raport cu varful istoric.

Sursa: https://fr.tradingview.com/news/beincrypto:2ab0945c7:0/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment