Hard Fork Steem, noul blockchain Hive este online

Comunitatea Steem a refuzat ca Justin Sun de la Tron sa preia conducerea asupra blockchain-ului Steem si platformei blog Steem.

De altfel, cursul Steem a crescut pana la 200% in urma acestui anunt si in urma anuntului ca o intreaga comunitate s-a razvratit impotriva lui Justin Sun.

Hive.io este drept urmare un proiect condus de o serie de membri importanti din cadrul comunitatii Steem si care urmeaza sa inlocuiasca Steemit. Scopul era acela sa lase orfan blockchain-ul Steem pentru ca Justin Sun sa se regaseasca de unul singur dupa ce a fost convins de faptul ca a reusit sa preia controlul asupra unei comunitati care functioneaza pe blockchain-ul Steem. Justin Sun indicase la un moment dat faptul ca aceasta comunitate asupra careia vrea sa preia conducerea se confrunta deja cu dificultati financiare de mai multa vreme deja.

PDG-ul de la Tron s-a pus deci de acord cu fondatorul Steemit, Ned Scott pentru a recupera platforma de blog care functioneaza pe blockchain-ul Steem. Insa comunitatea Steem a refuzat ca Justin Sun sa preia conducerea si a facut tot ce i-a stat in putere sa lanseze Hive.io.

Un airdrop este prevazut pentru toti detinatorii de jetoane Steem care, drept urmare, vor primi jetoane Hive.

Un hard fork revine pentru a duplica codul si sa creeze un blockchain similar, scopul fiind acela de a face orfan blockchain-ul Steem in cazul de fata. Spre exemplu, Bitcoin Cash reprezinta un hard fork de la Bitcoin BTC. Ramane de vazut daca comunitatea Hive va avea modalitatile financiare si de marketing pentru a face cunoscuta aceasta noua platforma Hive.io si sa faca din ea un adevarat succes. Un esec pentru Justin Sun care poate, in ciuda tuturor problemelor intalnite, sa incerce sa relanseze platforma de blog la randul sau.

Citeste si:  Monezi virtuale de urmarit in 2021

 

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment