De ce sa investesti in criptomonezi in 2020? Top motive sa alegi Bitcoin

Cauti cele mai bune solutii de investitie in vara anului 2020? Te-ai gandit pana acum la criptomonezi? Fie ca esti deja familiar cu domeniul, fie ca esti novice, cu siguranta ca ai auzit pana acum de Bitcoin. Iata deci cateva motive care te vor convinge sa alegi Bitcoin.

Bitocoin- un ecosistem dezvoltat si sigur. Daca te intrebi in ce criptomoneda sa investesti in anul 2020, trebuie sa stii ca Bitcoin este cea mai buna alegere pentru a face primul pas. Bitcoin este una dintre cele mai active comunitati de pe planeta Cripto. Este din ce  in ce mai accesibila si propune din ce in ce mai multe servicii. Acum poti cumpara criptomonezi alagand mijloacele de plata clasice. In plus, bitcoin sunt monezi care iti vor permite sa faci o multime de tranzactii in viata de zi cu zi.

Este deci poarta de intrare ideala pentru a demara senin si pentru a investi in criptomonezi.

Bitcoin este o moneda a viitorului. Daca vrei sa fii la moda, la curent cu cele mai in voga tendinte din domeniul investitiilor, atunci vei adora cu siguranta criptomonezile. Chiar daca este vorba despre un concept mai vechi, criptomoneda a aparut pe piata dupa criza financiara din 2008.

Criptomoneda este cea care raspunde nevoilor de independenta si de libertate cerute din ce in ce mai multi utilizatori. Functionand pe baza unui blockchain public, criptomoneda depinde si de terte persoane. Dar cu Bicoin esti singurul si unicul proprietar al banilor tai.

Citeste si:  Vrei sa investesti in criptomonede? Ce platforma de schimb poti alege?

In orice caz, un lucru e sigur- moneda Bicoin este moneda viitorului. Si din ce in ce mai multa lume din sectorul economic si industrial aleg posibilitatile unice pe care le ofera un blockchain. Cumparand deci Bitcoins in 2020 vei avea un avans.

Bitcoin- o valoare de refugiu pe timp de criza. Anul 2020 va fi marcat pentru totdeauna de catre criza si pandemia Coronavirus. Cu o economie pus ape pauza din cauza izolarii si carantinei, Covid-19 a creat o adevarata panica pe piata monetara.

In acest context, Bitcoin reprezinta o valoare de refugiu prin excelenta, la fel ca si aurul, de exemplu. De altfel, chiar daca cursul criptomonezilor s-a diminuat din cauza pandemiei, acestea si-au revenit foarte repede fata de monezile clasice.

Bicoin functioneaza intr-o maniera complet independenta. Banii sunt stocati in portofele pe care le poti controla in totalitate, fiind foarte protejate. Nu trebuie deci sa iti fie teama de crashurile financiare. Sa investesti in Bitcoin in anul 2020 reprezinta o adevarata parada anti-criza.

Bitcoin este o moneda anti-inflatie. In timpul unei crize, preturile au tendinta de a creste. In plus, bancile centrale pot decide de pe o zi pe alta sa schimbe lucrurile. Un lucru care duce la inflatie deci daca vrei sa cumperi acelasi produs, va trebui sa cheltui mai mult. Banii isi pierd astfel din valoare.

Citeste si:  Dogecoin: ce trebuie sa stii despre aceasta criptomoneda improbabila

Dar investind in Bitcoin, vei reusi sa te protejezi de inflatie. Este complet independenta si nu este afectata deloc de deciziile luate de catre guvern sau de catre bancile centrale. Este deci cea mai sigura investitie pentru viitor.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment