Esti Facut Pentru O Afacere De Acasa?

Ai ganduri secundare in legatura cu locul de munca din prezent? Vrei sa faci ceva care sa nu iti mai ocupe atat de mult timp si sa iti permita sa faci lucruri pe care mereu ai vrut sa le faci? Vrei independenta financiara si flexibilitate?

O afacere decenta ce poate fi demarata de acasa

Te-ai gandit vreodata sa devii asistent virtual? Daca nu atunci continua sa citesti acest articol pentru a afla mai multe detalii despre acest domeniu si sa descoperi daca esti facut sau nu pentru a fi asistent virtual.

Un asistent virtual este un antreprenor independent ce ofera servicii administrative, creative sau tehnice prin intermediul propriului calculator. In alte cuvinte, ceea ce ofera un asistent virtual este exact ce obisnuiesc sa ofere serviciile de secretariat precum si birourile de informatii pentru diferite produse/servicii. De obicei aceasta meserie este platita pentru fiecare ora de munca prestata de un asistent virtual pentru o persoana juridica/fizica sau chiar o societate. Costurile pot varia undeva intre 50RON – 200RON pentru un singur client.

Asistentii virtuali lucreaza din confortul propriei case si ofera servicii precum procesarea documentelor, transcrieri, editari, scrierea diferitelor documente pentru companii, consultanta in organizare, pregatirea hartiilor si a bazelor de date, programari, plata intretinerilor, servicii notariale, design, prezentari, raspunsuri la diverse intrebari, pregatirea scrisorilor, completarea scrisorilor de intentie, design pentru site-uri si pur si simplu cercetare.

Citeste si:  Afacere Din Propria Casa: Dezvoltare

In general, asistentii virtuali lucreaza cu mai multi clienti printre care se numara afaceri care sunt la inceput de drum, afaceri mici, pana si liber profesionisti care nu beneficiaza de servicii de secretariat in program full time. Este o meserie ce necesita munca, documentare si multa energie.

Are un potential mare de profit daca sti unde sa iti cauti clientii, cum sa ii abordezi, ce servicii sa le oferi si cel mai important lucru costul serviciilor. Daca esti o persoana serioasa si determinata vei obtine rezultate care te vor uimi si nu vei regreta ca ai ales aceasta cale.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment