Deal Your Crypto este un nou markeplace online decicat criptomonedelor

Mihnea Ionita si Popa Nicoale Adrian au reusit sa dezvolte o noua aplicatie web menita sa ofere un cu totul si cu totul alt scop monedelor digitale, criptomonedelor cu alte cuvinte. A fost nevoie de un timp de developement de 8 luni iar site-ul oficial a fost pus in functiune incepand cu luna iulie 2019. Acest proiect este in momentul de fata unic in Romania, acesta avand un singur adversar pe plan international si anume OpenBazaar. Spre deosebire de acesta, Deal Your Crypto ofera posibilitatea de promovare, analytics etc. Si bineinteles aceleasi functionalitati pentru o aplicatie web care nu necesita descarcare.

Acest site de tranzactionare este folosit sub forma de retrageri si depozite : Deoarece tranzactiile cu cryptomonede sunt ireversibile, s-a optat pentru folosirea acestui tip de sistem, care ne permite sa facem transferul intre balansul utilizatorilor mult mai simplu si mai sigur. Depozitele acceptate in momentul de fasa sunt: in Bitcoin pentru depozite directe si prin CoinSwitch pentru orice alta cryptomoneda care va fi convertita la cel mai bun exchange rate in Bitcoin.

In cazul in care un utilizator isi doreste sa achizitioneze unul sau mai multe produse, acest proces este unul destul de simplu: se adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi, se creeaza un cont nou sau se autentifica pe unul deja existent, depoziteaza cat se doreste sa se cheluie si se continua procesul cu check-out. Vanzatorii primesc o notificare si trimit produsele sau serviciile achizitionate. Pentru cine doreste sa listeze un produs sau un serviciu pe platforma, procesul este si mai simplu. Se inregistreaza un cont nou, se acceseaza pagina de “Oferta noua” din meniu, completeaza campurile cu toate informatiile necesare si listeaza produsul sau serviciul oferit pe marketplace.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre criptomoneda Libra
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment