Cum sa faci rost de 100 de dolari, rapid

Uneori chiar ai nevoie de acesti bani intr-un timp foarte scurt, sa zicem intr-o zi. Sa presupunem ca esti intr-o astfel de situatie si nu ai la dispozitie prea multe optiuni sau prea mult timp. Iata cum ai putea obtine rapid cei 100 de dolari (e adevarat ca vei avea nevoie si de o doza de noroc):

  1. Vinde ceva rapid

Vezi daca ai ceva prin casa care sa merite 100 de dolari si de care te poti lipsi. Fa-i o poza si scoate obiectul la licitatie pe okazii.ro sau ebay. Poate fi vorba de o bijuterie, un obiect de colectie, un telefon mobil, o haina scumpa, etc.

  1. Angajaza-te cu ziua

Cauta prin ziarul de mica publicitate sau prin zona ta si vezi daca gasesti locuri de munca pe o perioada scurta de timp (in constructii, in agricultura, etc.), vorbeste cu anagjatorul si cauta sa-l convingi sa-ti plateasca anticipat echivalentul celor 100 de dolari contra catorva zile de munca.

  1. Ofera un serviciu

De exemplu, daca ai spatiu, ai putea sa bagi in gazda. Chiria se plateste mereu anticipat, daca gasesti amatori iti va fi usor sa le ceri cei 100 de dolari de care ai nevoie.

  1. Imprumuta

Este utila solutie pe care o recomand cu exceptia cazurilor in care imprumuti de la rude sau prieteni, fara dobanda. Daca totusi imprumuti de la banca, societate de credit sau casa de amanet, nu uita ca va trebui sa dai inapoi mai mult decat ai luat. Nu recomand aceasta solutie decat in cazurile de maxima urgenta cand nu ai alte optiuni.

Citeste si:  Ai nevoie de un venit pasiv? Iata cateva modalitati de a face bani pe net in 2023

Daca va vin in minte si alte solutii rapide de a castiga 100 de dolari, astept sa le impartasiti in comentariile voastre.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment