Credit rapid online: ce site alegem?

Ai nevoie de urgenta de bani, ai parte de o situatie neprevazuta, de o cheltuiala neprevazuta mai exact? Primul reflex in aceasta situatie este acela de a-ti deschide computerul si sa cauti urmatorul termen: credit. In cel mai scurt timp vei fi asaltat de oferte de genul: credit rapid online, credit imediat, credit fara adeverinta de salariu. Creditul rapid online a devenit cea mai buna solutie in cazul unei urgente financiare.

Clasicii: Cetelem si Cofidis, cei mai de incredere

Prezenti pe piata creditului inca dinainte de infiintarea Internetului, aceste doua organisme se numara printre cele mai cunoscute in ceea ce priveste creditul rapid. Optand pentru unul din aceste doua site-uri pentru a obtine un credit rapid online vei avea garantia unui serviciu fiabil si de calitate precum si a unei game de produse variate.

Cofidis. Inca de la crearea sa, in 1982, Cofidis a devenit un actor major pe piata creditului. Specializat in finantarea online, Cofidis propune o gama larga de servicii care include credite personale, credite rapide, asigurari si numeroase alte solutii.

Ce propune Cofidis? O dobanda anuala efectiva minima, de 1,79% si posibilitatea de a intra in posesia banilor necesari in cel mai scurt timp cu putinta.

Cetelem. Cetelem reprezinta cel mai vechi organism de credit, creat in anul 1953. Lider pe piata europeana a creditului, Cetelem propune o gama completa de solutii de finantare, servicii bancare, asigurari. Apartine in egala masura grupului BNP Parisbas.

Citeste si:  Cu Smilecredit ai bani pentru toate

Ofertele Cetelem nu includ taxele de dosar ceea ce este un avantaj deloc de neglijat pentru persoana care solicita imprumutul. Insititutia financiara nebancara isi declina oferta in mai multe formule. In functie de suma imprumutata si de durata creditului, DAE poate varia intre 3,90% si 20,27%.

Acum cunosti si tu cei mai importanti actori de pe piata creditelor rapide pentru a face cea mai buna alegere cu putinta.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment