Cele mai promitatoare criptomonede pentru anul 2023

Te-ai decis sa investesti intr-o criptomoneda, dar nu stii pe care sa o alegi. Asa ca am decis sa alcatuim un ghid care sa iti prezinte cele mai bune criptomonede pentru iunie 2023. In acest clasament, iti vom oferim cateva criptomonede foarte solide care nu te vor face sa obtii profituri mari, ci sa investiti in siguranta. Vei afla, de asemenea, cateva criptomonede foarte promitatoare, dar care, in mod inevitabil, prezinta un risc putin mai crescut.

Bitcoin este cea mai cunoscuta moneda, si pe buna dreptate. Bitcoin a precedat toate celelalte criptomonede. Cresterea sa fulminanta de la sfarsitul anului 2017 a demonstrat investitorilor ca acum este momentul sa cumpere criptomonede mai mult ca niciodata. Este pur si simplu inevitabila si este vazuta ca o rezerva valoroasa pentru tot mai multe institutii, fonduri speculative si banci.

Ethereum. Pe locul doi pe lista, binecunoscutul Ethereum a invins sortii, concurand direct cu Bitcoin. Este cea mai stabila moneda si cea care a crescut cel mai mult in ultimele luni. Trebuie sa o cumparati acum, pentru ca pretul va deveni in curand prohibitiv. Exista sanse mari ca Ethereum sa depaseasca Bitcoin in urmatorii ani.

Ripple ar putea fi moneda viitorului care sa atraga institutiile. Aceasta a atras deja atentia bancilor, iar sistemul sau inovator de partajare a datelor continua sa se bucure de aprecierea investitorilor. Este o criptografie foarte solida, dar care urca rapid: nu intarzia sa o cumperi, mai ales dupa scaderea actuala din septembrie.

Citeste si:  Monitorizarea tranzacțiilor cu criptomonede, obiectiv al Uniunii Europene în anul 2019

Cardano. Aflata pe locul patru in clasamentul nostru din iunie, Cardano este atractiva deoarece aceasta solutie de contract inteligent a fost dezvoltata de cercetatori si se bazeaza pe cercetari exacte (spre deosebire de alte monede). Desi a pastrat un profil scazut la inceputul anului 2018, a devenit in cele din urma subiect de discutie in ultimele luni. Ar trebui sa continue sa urce incet in urmatoarele cateva luni, cu o tinta de 4 dolari.

Polkadot (DOT) are ca scop crearea de lanturi de para-cauciucuri capabile sa interactioneze intre ele. Creat de fostul fondator al Ethereum, Gavin Wood, acesta ar putea fi solutia viitoare care va detrona Ethereum si costurile sale ridicate de tranzactionare. Prin urmare, este una care trebuie urmarita cu mare atentie, iar noi stabilim o tinta de 100 de dolari pentru sfarsitul anului 2023.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment