Ce trebuie să știi înainte să cumperi o aplicație de pontaj pentru angajați?

O aplicație pontaj angajați este un software HR construit pe baza unei tehnologii performante care permite managementul pontajului angajaților prin gestionarea programului de lucru și a tot ceea ce implică: ture de schimb, ture de noapte, ture de weekend, program de lucru în sărbătorile libere legale, ore suplimentare și concedii. Pe baza acestor date de prezență se calculează salariile și se definește programul de lucru pentru perioadele următoare. De aceea este important să alegi un soft performant care te ajută la o administrare precisă. Ce este important să știi înainte să achiziționezi o aplicație pontaj angajați?

  • Cum colectează datele de prezență?

Fiecare aplicație pontaj angajați funcționează diferit. Cele mai multe permit definirea programelor de lucru manual după care, în funcție de situația reală se poate ajusta astfel încât la final de lună să fie respectată norma. De asemenea, unele sunt conectate cu un terminal de acces. Pe baza unei cartele nominale, un software HR poate colecta datele de prezență automat prin înregistrarea lor la punch in și punch out. Analizează-ți nevoile și alege acea aplicație de pontaj pentru angajați care este cea mai potrivită pentru compania ta.

  • Datele se pot importa în sistemul payroll?

O funcționalitate importantă pe care trebuie să o îndeplinească o aplicație de pontaj al angajaților este aceea de a se integra și cu sistemul payroll pentru a importa datele dintr-o soluție în alta. Pentru un plus de eficiență, poți opta pentru cumpărarea unor soluții de la aceeași companie. Un exemplu în acest sens este UCMS by AROBS. Soluția True HR permite importarea directă a datelor de pontaj din True Pontaj Electronic în softul de salarizare dp-Payroll. Calitatea celor două soluții este afirmată de peste 500 de colaborări și certificată de cei 19 de ani de experiență.

  • Cât de configurabilă este aplicația pentru specificul afacerii mele?
Citeste si:  Afaceri cu chinchila – de ce sa iei in calcul o astfel de idee

Cu siguranță nu ai nevoie de o aplicație de pontaj pentru angajați rigidă, ci de una care se poate personaliza pe specificul activității tale. De ce? Pentru a beneficia la maxim de avantajele ei și a reuși să gestionezi toate particularitățile pontajului din afacerea ta. Optează pentru un software HR cât mai configurabil, care să îți ofere funcționalități complete și special concepute pentru nevoile tale. De exemplu, True HR este un soft de HR foarte configurabil, care se poate adapta specific nevoilor tale. Înainte de implementare, discuți cu specialiștii UCMS by AROBS, despre modul în care îți desfășori pontajul, iar ei vor veni cu o soluție complexă, personalizată întocmai pe specificul companiei.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment