Care magazin este mai ieftin? Lidl sau Aldi?

Din cauze crizei economice mondiale, numeroase sunt persoanele nevoite sa stranga cureaua. Pentru multi acest lucru inseamna sa caute alternative mai ieftine la magazinele la care aveau obiceiul sa isi faca cumparaturile. Aici intervin magazinele de tip hard discount precum Lidl sau Aldi.

Ce inseamna hard discount?

Magazinele de tip hard discount sunt cele care propun preturi mai scazute decat supermarketurile traditionale. Propun in general o gama mai restransa de produse, toate fiind produse de marca. Preturile sunt mai scazute si se propun foarte des oferte promotionale.

Lidl si Aldi si-au modificat gama de produse in ultimii ani ceea ce a adus cu sine preturi mai ridicate deoarece sunt doua magazine care vor sa fie percepute drept magazine care ofera un raport calitate/pret excelent.

Care magazine este mai ieftin? Lidl sau Aldi? Lidl este in general putin mai scump ca Aldi insa exista produse mai ieftine la Lidl decat la Aldi.

Lidl

Lidl a fost infiintat in anul 1930 de catre Dieter Schwarz. A inceput sub forma unei bacanii mici in Germania si la scurt timp a devenit un lant cunoscut. In ultiimii ani, Lidl s-a extins in numeroase tari, printre care si Romania. Magazinul este cunoscut pentru preturile mici practicate dar si pentru importanta acordata produselor de calitate. Aldi este unul din cei mai mari rivali ai sai.

Citeste si:  Totul despre domeniile web

Aldi

Aldi a fost infiintat in anul 1913 de catre Karl Hans Albrecht. A inceput la fel ca Lidl, ca o bacanie mica inainte de a ajunge un lant de magazine cunoscut in intreaga lume.

Aldi este cunoscut pentru preturile mici si pentru ofertele promotionale la diferite produse. Lidl propune in egala masura preturi competitive dar si un program de fidelitate cunoscut sub numele de Lidl Plus. Atunci cand vine vorba de produse specifice diferenta de pret dintre Aldi si Lidl este semnficativa.

Sursa: https://www.plare.fr/qui-est-le-moins-cher-aldi-ou-lidl/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment