6 trucuri cum sa nu ratezi cele mai bune reduceri de Black Friday

Pregatirea pentru ziua marilor reduceri se face din timp chiar si cu cateva luni inainte pentru pregatirea bugetului, dar si lista produselor sau serviciilor preferate.
Black Friday la Emag este cea mai buna solutie pentru romani atunci cand vor sa isi achizitioneze anumite produse. Gama este diversificata de Black Friday si chiar poti sa gasesti sute de produse cu preturi competitive.

Reduceri exclusiviste si oferte care mai de care mai bune in fiecare an, sunt updatate pentru a satisface nevoile clientilor din intreaga tara. Aproape ca nu exista magazin online in Romania care sa nu profite de popularitatea acestui eveniment devenit atat de important in ultimii ani. Unele magazine mari se pregatesc chiar si un an de zile pentru toata nebunia din Vinerea Neagra.

Ce este bine de retinut este faptul ca Black Friday se desfasoara si in magazinele fizice nu doar in online. Dezavantajul major al acestei optiuni este ca toata lumea trebuie sa fie prezenta la deschidere pentru a putea achizitiona produsele preferate, acestea diminuandu-si stocul inca din prima ora. Dar, in online cumparaturile incep dimineata devreme, acesta fiind un prilej foarte bun pentru a incepe shopping-ul inca de la primele ore ale diminetii.

Pregatiri de Black Friday la Emag

In aceasta zi, poate fi dificil pentru oricine sa nu fie distras de la ofertele diverse ale marilor retaileri. Cele mai importante pregatiri care trebuie realizate inainte de ziua cea mare sunt:

  1. Crearea contului de client din timp – este primul pas important de Black Friday, care trebuie facut inainte cu cateva zile de ziua marilor reduceri.
  2. Lista produselor preferate – O lista este absolut necesara cu produsele preferate, aceasta fiind o solutie ajutatoare mai ales ca stocurile se epuizeaza rapid. Si managementul banilor poate fi influentat in lipsa unei liste bine stabilite, multe persoane fiind influentate de marile reduceri la toate articolele de pe site sau in magazin.
  3. Verificarea orei de incepere – Black Friday la Emag, de regula incepe la primele ore ale diminetii. Anii trecuti s-a dat startul la cumparaturi la orele 5 sau 6 dimineata, astfel trezirea devreme poate fi un avantaj al clientilor pentru a reusi sa achizitioneze produsele preferate rapid pana la epuizarea stocurilor.
  4. Stabilirea unui buget – bugetul este important pentru fiecare persoana, putand astfel tine in frau cumparaturile din ziua decisiva. Fara un buget bine stabilit, oamenii pot fi influentati sa cheltuie mai mult decat isi pot permite, putand ajunge sa ramana cu o gaura substantiala in buget.
  5. Social media – cu cateva saptamani inainte de marea zi de reduceri, firmele vor incepe sa isi arate viitoarele oferte care vor fi valabile in ziua respectiva. Astfel, se pot nota in lista noi articole preferentiale sau se pot retine produsele si preturile pentru a le compara si cu alte oferte asemanatoare.
  6. Folosirea aplicatiei pentru compararea ofertelor – se pot compara preturile pe anumite situri de specialitate pentru a prinde reduceri exclusiviste.
Citeste si:  De ce nu reușești să economisești?

Conform Blackfriday-bf.ro, pregatirea este importanta deoarece stocurile se epuizeaza la unele produse chiar in primele minute. Astfel, un plan bine pus la punct va putea ajuta pe oricine sa poata sa achizitioneze articolele necesare si cadourile de Craciun.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment