Intrebari si Raspunsuri – o idee ingenioasa de a face bani

Oamenii inteligenti sunt curiosi si nu lasa nicio intrebare fara raspuns. Asa ca atunci cand vor sa gaseasca solutii pentru probleme la care nu se pricep atat de bine, de obicei, cauta pe internet orice au nevoie. Toate intrebarile la care nu gasesti raspuns pot fi acum rezolvate de o cautare rapida pe Google si accesarea unui site Q&A – Questions&Answers – Intrebari&Raspunsuri. Poti gasi o multitudine de astfel de site-uri, care functioneaza in general ca forumuri ce iti genereaza un raspuns automat, daca exista deja un raspuns la intrebarea ta.

Cu ce te poate ajuta pe tine sa faci bani un astfel de site? Ei bine, te poti folosi de aceasta idee in doua moduri. Fie iti pui in valoare cunostintele si le oferi si altora prin a le raspunde la anumite intrebari din domeniul tau, fie alegi sa iti deschizi propriul site de acest gen.

Daca decizi sa urmezi prima varianta, poti incepe sa cauti mai multe site-uri ce ofera aceasta posibilitate si sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Cateva dintre ele pot fi regasite mai jos.

 JustAnswers

Un site cu peste 30 de milioane de utilizatori, JustAnswers este un loc minunat pentru a fi platit pentru ceea ce stii. Trebuie doar sa gasesti raspunsuri cat mai corecte pentru anumite intrebari, ce iti pot aduce de la 6 pana la 26 de dolari venit. Daca ‘clientul’ considera ca raspunsul tau e potrivit si ti-l accepta, iti va depozita suma de bani respectiva in contul tau. Odata ce strangi peste 20 de dolari in cont, ii poti retrage prin PayPal.

Citeste si:  Cum sa faci bani din Istagram. Sfaturi

Mahalo

Cu ajutorul acestui site, poti face bani prin diverse metode, printre care se numara si gasirea de raspunsuri la diferite probleme. Mahalo este unul dintre cele mai bune site-uri ce ofera aceasta oportunitate, in ceea ce priveste sume de bani pe care le poti castiga. Insa, un nivel ridicat de cunoastere a limbii engleze este obligatoriu si in general, necesita destul de mult timp, dar si cunostinte avansate.

AceYourCollegeClasses

Axandu-se mai mult pe ‘tutoring’, adica pe acordare de lectii pe diferite subiecte, AceYourCollegeClasses e un site reprezentativ si pentru domeniul Intrebari&Raspunsuri. Deci, daca vrei sa fii platit pentru a raspunde la intrebari, acest site iti poate oferi aceasta oportunitate. Majoritatea intrebarilor sunt legate sunt legate de scoala, stiinte sau materii de facultate, asa ca daca ai fost un student bun, vei putea raspunde cu usurinta la intrebari, ceea ce te va ajuta in a castiga un venit suplimentar satisfacator.

LivePerson.com

Esti expert intr-un domeniu? Sigur ca esti! LivePerson e un site creat pentru oameni cu cunostinte vaste, in principal, utilizatori de internet, care vor sa castige bani frumosi prin a ii asista pe altii in anumite dificultati si prin a le gasi solutii si raspunsuri la intrebari. Dar, fiindca acest site necesita un nivel mai ridicat de cunostinte, exista un proces de selectare prin care trebuie sa treci inainte de a putea incepe sa profiti de aceasta oportunitate.

Citeste si:  4 etape pentru a castiga bani pe Instagram

Suna bine si destul de usor de pus in practica, dar trebuie sa iei in considerare ca ai un anumit grad de responsabilitate cand oferi un raspuns, intrucat oamenii vor solutii corecte la nelamuririle lor. Asa ca incearca sa oferi informatii cat mai precise si corecte si vei vedea ca profiturile asteptate nu vor intarzia sa apara.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment