Cum ramane cu mastile chirurgicale ieftine vandute pe Internet?

Pretul cu care se vand mastile chirurgicale pe Internet este un lucru care intereseaza din ce in ce mai multa lume. Fiind obligatorie purtarea sa in foarte multe spatii, cumpararea sa reprezinta o cheltuiala deloc de neglijat in momentul in care puterea de cumparare a unora este in cadere libera.

Mai ales din cauza crizei cauzate de Covid-19. Chiar daca la inceputul pandemiei au fost disponibile mai ales in farmacii, mai nou se pot cumpara si din supermarket, sau de pe Internet. Distributorii de masti asigura de faptul ca vand mastile la un pret convenabil si ca nu vor sa faca din acestea produse pentru care se bate lumea pe Internet mai ales. Dar in tara si peste hotare mai ales, se pare ca razboiul a inceput. Unele marci se vand in cutie la un pret incepand cu 9,95 de euro. Si preturile au inceput si ele sa fie din ce in ce mai mici in ultima vreme, costurile de cumparare pentru masti fiind din ce in ce mai fiabile.

Cutiile cu masti, la un pret pornind de la 1,68 de euro pe Amazon. Daca vrem un pret cu adevarat convenabil, in general, ne indreptam inspre Internet. Si cu siguranta ca nu vom fi dezamagiti- pe Amazon de exemplu, puteam cumpara masti, o cutie de 50 de masti la pretul de 1,68 de euro. Sau o cutie de masti cu 3 straturi cu 1,92 euro. Cu siguranta ca pentru cele doua produse va trebui sa te inarmezi cu rabdare, deoarece livrarea lor este prevazuta doar pentru 19-28 octombrie.

Citeste si:  Bugetul lunar – finante personale

In orice caz, pretul este unul extrem de atragator. Pe site-ul de vanzari online Rakuten, avem 118 rezultate atunci cand autam masti chirurgicale sau de unica folosinta. Nu toate produsele se vand in cutie cu 50 de produse, dar cele mai ieftine produse erau la pretul de 6,84 euro. Dar livrarea era asigurata pentru 2 octombrie. Si mai ieftine fata de alte produse care se vand cu 9,95 euro cutia pe late site-uri din afara. Iata insa care sunt elementele care trebuie sa fie verificate atunci cand iti cumperi masti. Mastile ieftine te pot proteja de Coronavirus? Iata la ce trebuie sa fii atent atunci cand le cumperi. identificare clara a fabricantului si/sau a furnizorului. prezenta unui numar de lot. marca CE trebuie sa figureze pe ambalaj. dar si mentiunea NF EN 14 683 care este norma de referinta pentru mastile chirurgicale.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment