Consecintele pandemiei cu coronavirus asupra economiei

Situatia inedita in care pandemia cu coronavirus a scufundat intreaga planeta ne obliga intr-un fel sa punem la indoiala felul in care gandim. Motiv pentru care, am decis sa dedicam acest articol subiectului.

Care vor fi consecintele pandemiei cu coronavirus asupra economiei si finantelor? Specialistii sunt de parere ca pandemia cu coronavirus va avea implicatii dincolo de sectorul finantelor si economic. Va avea in egala masura, daca nu are deja, impact asupra lumii noastre, asupra caracterelor noastre, filozofiei si psihologiei noastre.

In lumea noastra, in 2020, va exista viata de dinainte si dupa coronavirus, fara indoiala. Noi suntem de parere ca ce se intampla azi va avea un impact deosebit asupra generatilor care vin. In primul si in primul rand aceasta izolare care pur si simplu este greu de suportat, mai ales de copii. In al doilea rand, aceasta transmisie a coronavirusului care afecteaza in special batranii cu diferite afectiuni si fragili cu alte cuvinte. Distantarea sociala este dificila in special pentru tineri care, sa o recunoastem, sunt mai inconstienti si au impresia ca ei nu pot pati nimic. Insa aceasta inconstienta are consecinte asupra parintilor si bunicilor lor. Multi sunt spitalizati sau mor.

Cu siguranta actuala criza sanitara va avea un impact major asupra generatiilor tinere, care vin din urma.

Citeste si:  Rabdarea Este O Virtute

Trebuie sa ne dam seama si ca de cateva saptamani bune majoritatea economiilor din lume, inclusiv cele mai importante, sunt in stare de letargie. Procentul de persoane aflate in somaj a explodat ajungand la un numar niciodata vazut pana in prezent. In SUA a ajuns deja la 30%. Asta tinand cont de faptul ca SUA se lauda cu cel mai mic numar de someri inainte de coronavirus…aceste efecte catastofice se resimt atat asupra economiei, populatiei cat si asupra companiilor. Cat va dura aceasta pandemie, nimeni nu stie…

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment