Cum sa faci bani din Istagram. Sfaturi

In ultima vreme Istagram a venit cu un venit major pentru toti cei care se bucura de un numar mare de urmaritori. Insa cati bani poti castiga cu adevarat?

Intr-un clasament intocmit, Kyle Jenner este vedeta care obtine cei mai multi bani din Instagram. Se pare ca aceasta primeste numai putin de 1.000 000 de dolari pentru o singura postare. Wow.

In momentul in care reusesti sa aduni o audienta destul de mare pe contul tau de Instagram astfel incat parerea ta sa conteze pentru cei care te urmaresc te numesti influencer. Insa care este numarul de urmaritori de care ai nevoie pe Instagram pentru a castiga bani? Nu exista un numar fix pe care sa il ia cineva in considerare. In plus, depinde si de modul in care relationezi cu acesti urmaritori. Trebuie sa mentionam faptul ca in 2019 urmaritorii falsi nu iti mai sunt de prea mare ajutor. La inceput va fi mai greu, brand-urile te vor contacta mai greu daca ai un numar mic de urmaritori dar poti trimite tu un mail in care sa le spui ca vrei sa colaborezi cu ei. Iata cateva sfaturi.

Poti promova produsele cuiva si sa castigi din comision. Gandeste-te care sunt acele produse care ti-ar placea tie sau urmaritorilor tai. Promovezi un produs – de calitate ar fi cel mai bine – iar daca cineva va intra si va cumpara datorita tie, tu vei beneficia de comision. Numeroase sunt site-urile care fac afiliere, tu trebuie sa alegi produsul care ti se pare potrivit si sa atragi cat mai multi cumparatori.

Citeste si:  Despre câștigurile din bloguri

Alege sa fii influencer marketing. Parerea influencerilor conteaza enorm. Vezi si tu fara indoiala peste tot poze cu un anumit produs si poti fi si tu platit ca influencer, pe baza unui contract si sa postezi o data pe saptamana sau pe luna, depinde. In plus, te poti alege si cu produse gratis.

Related Posts

Add Comment